KloosterGevel - de deur rechts is de toegang tot de kapel & het koor BedrijfsLogo vor culturele activiteiten en seminaries in het Klooster van de Heilige Drievuldigheid De kapel - als tentoonstellingsruimte

Vergaderen en Kunst in het Klooster

De kapel - zicht vanaf de ingang

U zoekt een unieke lokatie halverwege Brugge en Gent?
Kom eens kijken in Eeklo, de hoofdstad van het Meetjesland!

Onze kapel
De Kapel heeft een capaciteit van meer dan 150 zitplaatsen. Het is polyvalente ruimte die ook gebruikt wordt voor culturele activiteiten, zoals kunsttentoonstellingen, in samenwerking met lokale kunstenaars en met organisaties als Galerie Link (2007), Stad Eeklo, Kunstzolder.be (2009-2014), Kunstenaarscollectief Pictors en Pjez Unik (vanaf 2017).

De kapel is uitgerust met een verwarmingssysteem op warme lucht die toelaat de ruimte op zeer korte tijd efficiënt te verwarmen. Een LCD projector en een PA instalatie kunnen ter beschikking worden gesteld.

Data tentoonstellingen 2017 (i.s.m. Pjez Unik):


Het koor - nu bibliotheek en vergaderruimte

Het koor
Het koor werd heringericht als vergaderruimte voor groepen van 10 tot 55 deelnemers. Aan de tafel in het midden van de ruimte kan tot 14 personen plaatsnemen. Bij gebuik maken van de banken is er plaats voor 22 personen. Voor de banken kan ook nog in U-vorm een rij van 16 stoelen geplaatst worden, of er kunnen stoelen in theatervorm geplaatst worden.

Tussen het koor en de kapel is er een sanitair blok en een ruimte die als bar gebruikt kan worden.

Wenst u deze ruimtes te huren?
Bel 0475/87.08.52

Meer foto's

De banken rondom het koor


contacteer ons via e-mail
Pinehurst NV - Tieltsesteenweg 22 - 9900 EEKLO - BELGIË - Fax. 09/378.48.88 - BTW: BE442.284.168